Látványos éjszakai üzemmód Twitterhez

Korábban mutattunk már trükköket, amelyek segítségével egyszerűen állítható át a Facebook és a Google, vagy éppen a Youtube felülete is látványos – és esti, sötét környezetben a szemet is kímélő – éjszakai üzemmódba. Sőt, annak idején azt is elárultuk, miként kapcsolható éjszakai üzemmódba a Windows 10 alkalmazások felülete. De létezik például éjszakai üzemmód Twitterhez? Nos, ezúttal épp a Twittert használók figyelmébe szeretnénk ajánlani egy olyan megoldást, amely kellemesebbé teheti a népszerű közösségi oldal használatát esténként.

Éjszakai üzemmód Twitterhez

A Twitter Web – Night Mode Chrome plug-in telepítése után, a böngésző eszköztárán megjelenő kis Twitter ikonra kattintva kapcsolható be az éjszakai üzemmód Twitterhez. Ugyancsak erre a gombra kattintva állhatunk vissza az alapértelmezett felületre. A váltás tehát egyszerű és gyors, az eredmény pedig amellett, hogy igen látványos, sötét környezetben kíméli a szemünket is. Testreszabni sajnos nem lehet a beállításokat, de a készítők elég jól eltalálták a színösszeállítást, így egy próbát mindenképpen megér. Ha gyakran használjuk a Twitter esti időpontokban és kevésbé akarunk zavarni másokat a kijelző fényével, érdemes átváltani erre az üzemmódra, mivel így kevésbé lesz “vakító” a látvány.

Ehhez a témához szolgáltunk amúgy korábban egy másik programmal is: az viszont nem a Twittert öltözteti új ruhába, hanem a kijelző fényerejét és színhőmérsékletét igazítja a körülményekhez. Így energiát is spórolhatunk és a szemünk is hálás lesz a törődésért. A F.lux nevű alkalmazást korábbi cikkünkből tölthetik le, szintén ingyen.

Ne maradjon le erről sem!