Festmények fotókból Windowson, ingyenes programokkal

Korábban bemutattunk a Prisma nevű ingyenes appot, amelynek segítségével okostelefonon (iPhone és androidos mobil egyaránt) készíthetünk fotóinkból festmény-szerű képeket. De mutattunk hasonló megoldásokat online is. Ezúttal azt mutatjuk meg, hogy miként készíthetők festmények fotókból, Windowson.

Festmények fotókból, Windowson

A legjobb megoldás mind közül talán a NeuralStyler, amely teljesen ingyen tölthető le a készítők oldaláról. E program érdekessége, hogy nem csak fotókat, de akár videókat, animált GIF-eket is átalakíthatunk a segítségével. A végeredmény látványos, s ha esetleg kevesellnénk az alap effekt-gyűjteményt, továbbiakat is letölthetünk hozzá innen.

Másik remek megoldásként a FotoSketcher nevű alkalmazást tudjuk javasolni, amely szintén ingyenes, s bár az effektek számát tekintve kevésbé nagy a választék benne, de ami van, az nagyon profi. Ráadásul teljesen testreszabható mindegyik effekt esetébenA végeredmény kifejezetten élethű, festmény hatású kép lehet.

E két kis alkalmazás segítségével tényleg pillanatok alatt készíthetők festmények fotókból, amelyek jól jöhetnek akár Facebook nyitóképként, akár illusztrációként egy dokumentumba. De még kinyomtatva is látványosak lehetnek, ha bekeretezve felakasztjuk őket a falra.

Ne maradjon le erről sem!