Így varázsolhatjuk kedvenc fotóinkat látványos festményekké

Nem valószínű, hogy bárkit meglep, ha azt mondjuk: van egy app, amivel csodás festménnyé varázsolhatjuk kedvenc fotóinkat. Létezett ilyen korábban is, ráadásul nem is olyan régen mutattunk egy másik mobilos alkalmazást, amivel profi fotósok stílusában lőtt fényképet lehetett kreálni még egy rosszabbul sikerült képünkből is. A meglepetés ereje tehát elmarad, de ettől még a tény az tény: van egy app amely mobillal készült fotókat képes döbbenetesen látványos digitális festménnyé konvertálni. Ráadásul pillanatok alatt és különösebb beavatkozás nélkül. Ingyen.

 

Prisma: fotóból festmény vagy rajz

A Prisma aktuális verziója ingyen tölthető le az App Store-ból és a Google Play áruházából is, ami a tudását és a minőségét tekintve igen kedves gesztus a készítőktől.
E program segítségével az iPhone-nal és androidos okostelefonnal készített fotóinkat varázsolhatjuk Van Gogh, Picasso, Levitan és más híres alkotók stílusának megfelelő festménnyé. Nem kell mást tennünk, csak kiválasztani – vagy frissiben elkészíteni – a fényképet, majd ráereszteni a szerintünk legmegfelelőbb szűrőt az program tekintélyes készletéből.

 

prisma-1

 

Pár másodperccel később már menthetjük is a kész képet, sőt, adott esetben azonnal meg is oszthatjuk azt például az Instagram fiókunkban.
Az app beállításaiban kikapcsolható a vízjelezés is, ha anélkül szeretnénk eltenni a digitális festményt. Alapértelmezésben a jobb alsó sarokba kerül egy nem túl hivalkodó Prisma felirat.

 

UPDATE 2016.08.24. A program mai frissítésével immár offline is használhatjuk az effekteket, nem igényel online adatforgalmat a fotók átalakítása.
Ne maradjon le erről sem!