Heti TOP: játékok letöltése ingyen és Google eszközök elérése egy kattintással

Ez a hét valahogy kicsit játékosabbra sikerült, mint az eddigiek. Például rögtön két cikkel is szolgáltunk, amelyekben a játékok letöltése volt a téma (természetesen ingyenes letöltésre gondolunk). De még hardveres tesztjeink is érintették e témakört.

 

Teljes játékok letöltése

Mindkét e heti játékos cikkünkben igényes, mégis ingyen letölthető játékokat gyűjtöttünk csokorba. Érdemes mindkét gyűjteményt végigmazsolázni, mert sok szempontból különböznek a felsorolt játékok. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál kedvére valót. Az egyik gyűjtemény itt, a másik gyűjtemény pedig itt érhető el. Indulhat a játékok letöltése!

 

Gamer monitor

Bár a héten két monitort is teszteltünk, csak az egyik készült kifejezetten a játékosoknak. Az viszont ízig-vérig gamer monitor, így aki komolyabban veszi a játékot, annak érdemes megismerkedni vele.

 

Google eszközök elérése egy kattintással

Végül mutattunk egy nagyon praktikus kis Chrome kiegészítőt is, amellyel a Google szinte összes ismert és kevésbé ismert (de hasznos) eszköze, programja és szolgáltatása egy kattintással elérhetővé válik a népszerű böngészőben.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató