Google programok és eszközök gyors elérése a Chrome-ban

Rengeteg Chrome kiegészítőt és számtalan Google szolgáltatást bemutattunk már, de amivel ma szolgálunk, az majdhogynem a megkoronázása a gyűjteménynek. Pedig a Shortcuts for Google nevű Chrome plug-in nem éppen bonyolult lélek. Ám telepítése után soha nem tapasztalt kényelemben oldható meg a Google programok és eszközök gyors elérése.

Minden Google eszköz gyors elérése

Az aprócska plug-in beépül a Chrome-ba és létrehoz egy gombot annak eszköztárán. Ha erre kattintunk, egy ízléses, ikonokkal teli menüből választhatjuk ki, hogy a Google programok és szolgáltatások közül éppen melyikkel szeretnénk dolgozni.

Hiányosnak tűnik az alapértelmezett választék? Ez csak a látszat! Kattintsunk az eszköztáron látható gombra a jobb egérgombbal, majd a helyi menüből válasszuk az Options menüpontot. A megjelenő felületen már szépen összeválogathatjuk a nekünk tetsző gyűjteményt. A listában szinte hiánytalanul szerepelnek a Google programok és szolgáltatások a Google Earth-től az olyan kevésbé ismert Google nyalánkságokig, mint a Spaces vagy a Flights, esetleg a Google PacMan játéka. Mindent ilyet kipakolhatunk a plug-in felületére, közvetlenül a kezünk ügyébe.

Ha sok Google szolgáltatást használunk, ez szinte pótolhatatlan kiegészítő. Feltéve persze, hogy a Chrome-ot is használjuk. De hát ugye, az is Google…

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató