Minden kép letöltése egy weblapról, egy lépésben

Gyakran töltünk le fotókat weboldalakról? Unjuk már, hogy egyesével kell őket letöltögetni? Nos, képek tömeges letöltésére találunk az interneten rengeteg remek ingyenes vagy fizető szoftvert. De ha szeretnénk megúszni a telepítést, érdemes megismerkedni az ImageCyborg nevű ingyenes, online szolgáltatással. Ezzel ugyanis telepítés nélkül, villámgyorsan tölthetjük le egy adott weblap minden képét.

Az összes kép letöltése egy mozdulattal

Először is nyissuk meg azt az oldalt, amelyről a képeket szeretnénk letölteni. Ezután másoljuk a megszokott módon vágólapra az adott oldal URL címét.

Ha megvan, látogassunk el az imagecyborg.com oldalra és illesszük be a vágólapról az előzőleg másolt URL-t az oldalon látható szövegmezőbe.

Kattintsunk a Download Image gombra és várjuk meg, amíg az oldal elkészíti számunkra a ZIP csomagot a kérdéses képekből.

Ha végzett, rögtön elindul a letöltés is. Egyetlen ZIP fájlban megkapjuk a kérdéses weblap minden képét.

Ennél egyszerűbben talán már nem is lehet megoldani a dolgot. Sajnos ez a megoldás arra nem jó, hogy egy adott honlap minden képét (vagyis az aloldalakon lévőket is) letöltsük, de egy adott lap képeit gond nélkül begyűjthetjük így, pár mozdulattal.

Ha valaki csak egyesével töltene le képeket, de azt végre kényelmesen tenné, annak javasoljuk a korábban bemutatott Chrome plug-int, amely dupla kattintásra tölt le bármilyen képet a weboldalakról.

Ne maradjon le erről sem!