Ingyenes Instagram program Windowsra, Macre, Linuxra

Korábban mutattunk már egy nagyszerű Instagram appot macOS-re, hogy az asztali rendszeren is teljes kényelemben lehessen elérni a népszerű fotómegosztót.

Ezúttal egy cross-platform megoldást mutatunk, amely amellett, hogy Windowson, macOS-en és Linuxon egyaránt futtatható, még ingyenes is.

A Ramme egy ingyenes Instagram kliens asztali rendszerekre, s bár kevésbé összetett, mint a korábban bemutatott maces szoftvert, azért arra abszolút tökéletes, hogy egy ízléses, minimalista felületen tallózzuk Instagram feedünket.

Sajnos a felöltés nem megoldott a programból, így kizárólag a fotók nézegetésére alkalmas, arra viszont tökéletesen megteszi. Érdekesség, hogy van éjszakai üzemmód, így sötét környezetben nem fogja kisütni a szemünket a fehér háttér, átválthatunk fekete alapra. Így amúgy szerintünk élvezhetőbbek is a képek, szóval már csak emiatt is érdemes lehet próbára tenni a programot.

Lehet még rajta csiszolni persze, de ha jobban szeretünk célszoftverekben dolgozni, mint böngészőben, itt a lehetőség.

Letölteni innen lehet, a nekünk megfelelő rendszerre.

Azoknak, akik szeretnének biztonsági offline másolatot készíteni az Instagramra feltöltött fotóikról és videóikról, itt mutattunk egy praktikus, ingyenes megoldást e feladatra.

Aki pedig a Messengert szeretné önálló alkalmazásként használni Windowson vagy macOS alatt, annak itt mutattunk ehhez ingyenes programokat.

Ne maradjon le erről sem!