Hivatalos Instagram kliens Windows 10-re, asztali gépekre

Az Instagram töretlen népszerűségnek örvend, s mobilon gyakorlatilag teljes kényelemben használhatjuk. De mi van, ha mi asztali gépen vagy notebookon használnánk?

Korábban mutattunk erre a feladatra is már két megoldást, az egyik ezek közül Windowsra és macOS-re egyaránt elérhető, míg a másik kifejezetten a maceseket kényezteti, látványos felülettel és konkurenséhez képest több extra funkcióval.

Ezúttal arra hívnánk fel a figyelmet, hogy akik Windows 10 rendszert használnak asztali vagy hordozható számítógépükön, azoknak elérhetővé vált egy teljesen hivatalos Instagram alkalmazás is.

További hasznos cikkek

Így mostantól Windows 10 alatt nem kell alternatív megoldásokat keresnünk, a megoldást közvetlenül az Instagram fejlesztőitől kapjuk.

A program a Windows 10 Áruházából tölthető le (erre a linkre kattintva), felülete is ennek megfelelően a modernebb Windows appokhoz igazodik. Használható teljes képernyőn vagy ablakban is, a friss képek megtekintésre és kommentelésre.

Sajnos közel sem tud annyit, mint a mobil verzió, de ha nem a böngészőben akarjuk nyomon követni az Instagram feltöltéseket, hanem egy erre hivatott appban, akkor jól jöhet.

Ne maradjon le erről sem!