Hivatalos Instagram kliens Windows 10-re, asztali gépekre

Az Instagram töretlen népszerűségnek örvend, s mobilon gyakorlatilag teljes kényelemben használhatjuk. De mi van, ha mi asztali gépen vagy notebookon használnánk?

Korábban mutattunk erre a feladatra is már két megoldást, az egyik ezek közül Windowsra és macOS-re egyaránt elérhető, míg a másik kifejezetten a maceseket kényezteti, látványos felülettel és konkurenséhez képest több extra funkcióval.

Ezúttal arra hívnánk fel a figyelmet, hogy akik Windows 10 rendszert használnak asztali vagy hordozható számítógépükön, azoknak elérhetővé vált egy teljesen hivatalos Instagram alkalmazás is.

Így mostantól Windows 10 alatt nem kell alternatív megoldásokat keresnünk, a megoldást közvetlenül az Instagram fejlesztőitől kapjuk.

A program a Windows 10 Áruházából tölthető le (erre a linkre kattintva), felülete is ennek megfelelően a modernebb Windows appokhoz igazodik. Használható teljes képernyőn vagy ablakban is, a friss képek megtekintésre és kommentelésre.

Sajnos közel sem tud annyit, mint a mobil verzió, de ha nem a böngészőben akarjuk nyomon követni az Instagram feltöltéseket, hanem egy erre hivatott appban, akkor jól jöhet.

Ne maradjon le erről sem!