Így csalhatók elő látványos fotó effektek a Messengerben

Korábban megmutattuk már, miként vehető rá a Messenger, hogy figyelmeztessen minket tennivalóinkra egy adott időpontban, vagy éppen hogyan használhatjuk számológépként és mértékegységváltóként a népszerű chat alkalmazást.

Ezúttal egy újabb trükköt mutatunk, azaz egészen pontosan egy újabb Facebook Messenger botot, amelynek segítségével fotóinkat dobhatjuk fel kicsit, látványos effektek használatával.

 

Icon8: fotó effektek Messengerben

Ahogy a korábban bemutatott botoknál, úgy az Icon8 esetében is nagyon egyszerű a használat. Az alábbi linkre elnavigálva azonnal a Messengerben találjuk magunkat, méghozzá egy új csevegőpartner társaságában. E partner pedig nem más, mint az Icon8, amelyik kezdő lépésként rögtön megmutatja, miként tudná átalakítani a profilképünket egy kicsit látványosabbra (nyuglom, nem cseréli le azonnal, csak mutat egy effekt-mintát vele).

Az így átalakított profilképet aztán pont úgy tölthetjük le, mint bármilyen más fotót, amit a Messengerben küldtek nekünk.

Másik képet alakítanánk át? Semmi gond! Csak küldjük át a Messengerben megszokott módon az Icon8-nak, válasszunk a megjelenő effektek közül egy nekünk tetszőt, s voila: máris tölthetjük le az elkészült képet. Ha nem tetszik, egy mozdulattal választhatunk másik effektet.

Korábban mutattunk amúgy egy nagyon jó okostelefonos appot (Androidra és iOS-re egyaránt telepíthető), amelynek segítségével látványos festményt varázsolhatunk a telefonnal készült fotókból. Azt is érdemes kipróbálni!

Ne maradjon le erről sem!