Ingyen zene online, ha nincs nálunk saját kollekció!

Van, hogy az emberre munka közben jön rá a zenehallgatási kényszer. Sőt, sokszor sokkal hatékonyabbak vagyunk, ha a megfelelő zene tölti be az iroda csendjét (vagy legalább a fülesünket).
Viszont nem mindig viszi magával az ember a saját zenei kollekcióját, hogy a céges gépen hallgassa. Sebaj, mutatunk néhány olyan oldalt, amelyeken letöltés nélkül, online hallgathatunk zenét, szinte minden stílusban.

 

Youtube

Tegye fel a kezét, akit ez meglep! A Youtube manapság nem csak a vicces videók, oktatóanyagok és teljes filmek kifogyhatatlan gyűjteménye, hanem zenehallgatáshoz is remek választás.

 

zene-online-05

 

Teljes koncerteken kívül a népszerű előadók legújabb dalain át a klasszikusokig mindent találunk rajta. Ha a böngészőben egy külön fülön elindítjuk, szépen szól a háttérben. Még lejátszási listát is összeállíthatunk.

 

8tracks

Ha a Youtube nem jön be, a 8tracks valószínűleg kedvünkre való lesz. Bár itt kevesebb a népszerű előadó, de jü zenének azért nincs híján a szolgáltatás.

 

Dashradio

A Dashradio elsősorban a tanácstalanoknak lehet jó választás: ha csak hirtelen felindulásból szeretnénk jó zenéket, de nincs időnk válogatni, itt pillanatok alatt kiválaszthatunk egy ízlésünknek megfelelő csatornát és már szólhatnak a dalok!

 

zene-online-01

 

Nincs se kötelező regisztráció, se egyéb marhaság. Csak a zene!

 

Spotify

Ha valakit nem zavar, hogy egy ingyenes regisztráció után még telepítenie is kell egy kliens alkalmazást, amiben ráadásul el kell viselnie pár reklám-bannert is, annak a Spotify – a hatalmas zenei választék miatt – megér egy misét.

 

zene-online-04

 

Ha nagyon megtetszik, előfizethetünk a Premium változatra, de hirtelen támadt zenehiányunk enyhítésére az ingyenes is tökéletes. Feltéve, hogy tudunk telepíteni az adott gépre…

 

Soundcloud

Végül egy igazi klasszikus, ahol ugyan belefuthatunk népszerű előadókba is, de az igazi ereje abban van, hogy a kevésbé befutott zenészek gyöngyszemeit is meglelhetjük. Nem hangzik túl csábítóan?

 

zene-online-03

 

Pedig igenis érdemes tallózni kicsit a Soundcloud naponta bővülő kínálatát, mert sokszor tényleg rábukkan itt az ember olyan dalokra, amelyeket kár lett volna kihagyni.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató