A legszebb karácsonyi háttérképek 2021 karácsonyára

Miként az lenni szokott minden év végén, idén is rohamos tempóban közeledik a karácsony. Ennek kapcsán mutattunk már a napokban néhány csodás animált háttérképet és képernyőkímélőt, amelyek karácsonyi hangulatba öltöztethetik a számítógépet. Ma pedig olyan fotókat szeretnénk mutatni, amelyek a számítógép vagy az okostelefon háttérképeként teljesíthetik ki az ünnepi légkört. Íme a legszebb karácsonyi háttérképek 2021 karácsonyára, méghozzá abszolút ingyenes forrásból.

Karácsonyi háttérképek 2021 karácsonyára

Nem is szeretnénk nagyon elhúzni a bevezetőt, hiszen a lényeget most úgyis a letölthető képek jelentik. Első körben szeretnénk két saját válogatással szolgálni. Mindkettő az Unsplash ingyenes fotóiból állt össze. Az egyikben azoknak kedvezünk, akik hozzánk hasonlóan némileg kávé-függőségben szenvednek. A másik fotó-csokor pedig kifejezetten karácsonyi fotókból áll, amelyek az okostelefon kijelzőjén éppúgy jól mutatnak, mint a PC vagy Mac képernyőjén. Íme:

De hogy teljes legyen a választék, három másik ingyenes fotógyűjteményből is válogattunk, pontosabban előre beállítottuk a három oldalon, hogy a linkekre kattintva rögtön a legújabb karácsonyi háttérképek jelenjenek meg a böngészőben. Szóval csak egy kattintás a lenti linkek valamelyikére és máris lehet válogatni a Pixabay, a Pexels és a Burst kínálatából:

Karácsonyi hangulat Zoom, Skype stb. megbeszélésekhez

Nem csak a számítógép és az okostelefon háttérképeként jöhetnek jól a karácsonyi fotók. Ha hangulatos körülmények között szeretnénk Zoom, Microsoft Teams, vagy akár Google Meet meetingeket tartani az ünnepek előtt, jól jöhetnek a tavaly bemutatott megoldások:

Ezekkel abszolút karácsonyi hangulatban telhetnek az ünnep előtti utolsó megbeszélések, még így, a home office időszakban is.

Ne maradjon le erről sem!