Unsplash: ingyenes 3D kompozíciók letöltése háttérképnek (is)

Kedvenc ingyenes fotógyűjteményünk az Unsplash, amely ráadásul nem csak választékát tekintve bővül napról napra, hanem funkcióit és tartalmi felépítését is időről időre megújítják. Így került be a lehetőségek közzé idén a képek alapján történő keresés, s így jönnek létre olyan összeállítások, mint mondjuk az oktatási projektekhez ajánlott Unsplash For Education. S ennek a folyamatos fejlődésnek egy újabb állomása lehet, hogy mostantól az oldalra nem csak fotókat, hanem akár 3D rendereket is feltölthetnek a digitális művészek. Az Unsplash egyik friss újítása 3D renderelt képek megosztása, s ennek megfelelően az ingyenes 3D kompozíciók letöltése háttérképnek, vagy illusztrációnak, tetszőleges projektekhez.

Unsplash újítás: ingyenes 3D kompozíciók letöltése háttérképnek (is)

További hasznos cikkek

Mint azt az Unsplash blogon közzétett bejelentésben is olvashattuk, mostantól olyan 3D kompozíciók megosztására is lehetőséget kínál az oldal, mint amilyeneket például Alexander Shatov vagy Richard Horvath szokott készíteni, aki az elsők egyike az új, tematikus gyűjteményben. Ilyen és hasonló alkotásokra is számíthatunk ezentúl az Unsplash oldalain, mi pedig ennek kapcsán arra gondoltunk, kiszemezgetjük az aktuális kínálatból azokat 3D kompozíciók, amelyek jól mutathatnak háttérképként egy számítógépen vagy okostelefonon. Az általunk összeválogatott képek erre a linkre kattintva érhetők el.

Természetesen ennél jóval nagyobb az ingyenes 3D kompozíciók választéka, mi most tényleg csak azokat szedtük csokorba, amelyek jól mutathatnak a Windows, macOS, Linux, iOS, Android rendszerek háttérképeként vagy a login/zárolt képernyők háttereként. Ezeknél adott esetben azért akadnak összetettebb renderek is, s a választék is folyamatosan bővül, így van még miből szelektálni az alábbi linkre kattintva is.

Ne maradjon le erről sem!