Heti TOP: cross-platform jegyzetelő program és androidos appok jelszavas védelme

Bár minden bizonnyal egyik e heti témánk sem volt olyan létfontosságú így a nyár végén, mint a legjobb okostelefonos időjárás-előrejelző appok múlt szombaton, azért reméljük, sikerült ezúttal is megfelelő topikokkal előállni. Az egyik ilyen volt például az androidos appok jelszavas védelme, amellyel megakadályozható, hogy illetéktelenek indítsanak el a készülékünkön alkalmazásokat. Kényelmesen használható, egyszerűen beállítható megoldás ez, amely ráadásul ujjlenyomat-felismeréssel is működik.

Emellett mutattunk a héten egy rendkívül profi, gyors és kényelmes jegyzetelő alkalmazást, amely abszolút cross-platform: működik Windows, macOS, iOS és Android alatt egyaránt. Jegyzeteinket kényelmesen szinkronizálhatjuk benne, s a táblázatoktól a kiemelő eszközökig mindent megtalálunk benne, amire csak szükségünk lehet.

Végül szintén ezen a héten mutattuk meg a módszert, amellyel könnyen megnézhető, milyen jelszót adtunk meg a különféle online weblapokon. Ha engedtük a böngészőknek a jelszavak tárolását, akkor egészen egyszerűen visszanézhetjük elfelejtett jelszavainkat, hogy megtudjuk, melyik oldalhoz mit választottunk.

Ne maradjon le erről sem!