Lejátszási listák konvertálása zeneszolgáltatások között

Manapság rengeteg ingyenes és előfizetős online zenegyűjteményből lehet válogatni. S bár a kínálatban hatalmas az átfedés, azért mindig akadnak kivételek, különösen ha a különböző lejátszási listákat nézzük. Például ha látunk egy méretes összeállítást a Youtube Music-ban, s ugyanazt szeretnénk elérni az Apple Music vagy akár a Spotify fiókunkban is, több száz dal esetében igen nagy macera összerakni nulláról ugyanazt a másik helyen. Erre nyújthat megoldást mai tesztalanyunk, amellyel gyerekjáték a lejátszási listák konvertálása a különböző zeneszolgáltatások között.

TuneMyMusic: lejátszási listák konvertálása zeneszolgáltatások között

TuneMyMusic egy kifejezetten egyszerűen használható szolgáltatás, amellyel szinte az összes népszerű zeneszolgáltatás között konvertálgathatunk lejátszási listákat. Ha például összeraktunk az Apple Musicban egy listát és azt átemelnénk a Spotofy fiókunkba is, ez pár kattintással elintézhető. Ugyanígy egy Youtube vagy egy Youtube Music listát is beüzemelhetünk az Apple Musicban vagy a Spotify-ban. 

Mindössze egyetlen előfeltétele van az online konvertálásnak: a kérdéses zenei vagy videós szolgáltatásba is be kell jelentkeznünk, hogy a TunyMyMusic létrehozhassa benne a konvertált listát. Az a rendszer számára mindegy, hogy az adott szolgáltatásból az ingyenes, vagy az előfizetős változatot használjuk-e éppen.

Maga a TuneMyMusic teljesen ingyen – és regisztráció nélkül – használható, de ha előfizetünk a Premium csomagra (ehhez azért regisztrálni is kell), akkor nincs számbeli korlátozás a szinkronizálható listák számát illetően, emellett pedig akár TXT vagy CSV listát is kreálhatunk az online playlistekből. A szolgáltatás támogatja a Spotify, Apple Music, YouTube, Youtube Music, Google Play Music, Amazon Music, Deezer, SoundCloud stb. zenegyűjtemények használatát, szóval szinte minden lényeges és népszerű forrással dolgozhatunk. Mivel az adott rendszerek saját dalait használja, így ha olyan zeneszám szerepel az eredeti listában, amely nem található meg a célként megadott szolgáltatásban, az értelemszerűen kimarad majd az új listából. Cserébe viszont a többi ott lesz pár kattintással, s nem nekünk kell egyenként összevadászni őket.

Ne maradjon le erről sem!