Itt a Google Chrome Dino játék fegyverekkel kiegészített extra változata

Az online szolgáltatások és a különféle programok olykor izgalmas extrákat rejtenek azokon a funkciókon túl, amelyekre alapból hivatottak. Ilyen például a Google Mapsba rejtett Snake játék, a Microsoft Edge böngészőbe integrált szörfös játék, vagy éppen a Google Chrome dinós játéka, amely akkor jelenik meg, amikor épp nincs internetelérés (de a linket cikkben megírtuk, miként hozható elő bármikor). Ez utóbbinak viszont van egy kevésbé ismert, felturbózott verziója: a Google Chrome Dino játék fegyverekkel kiegészített extra változata. Máris megmutatjuk, hogyan lehet játszani vele.

A Google Chrome Dino játék fegyverekkel kiegészített extra változata

Kezdjük ott, hogy a Google-féle Dino játékmenete kimerül annyiban, hogy át kell ugrani a Space gomb nyomogatásával az egyre gyorsuló tempóban elénk kerülő akadályokat. Az MSCHF és a 100 Thieves játékfejlesztő csapat azonban csavart egy kicsit a dolgon: a Dino Swords játékban (MSCHF DROP #28) ugyanaz a dinó, ugyanazok az akadályok, viszont összeszedhetünk több mint 20 különböző fegyvert, amelyekkel ugrás helyett megsemmisíthetjük a kaktuszokat és egyéb akadályokat.

Mondjuk a fegyver az sok esetben túlzás, bár alapvetően sok hétköznapi tárgy használható fegyverként a való életben is, szóval a pisztolyok és bárdok mellett a papucsok és egyéb apróságok ebben az esetben sem annyira kirívóak. A játék működik asztali böngészőkben (nem csak Chrome-ban) és mobilon egyaránt. Utóbbin az összeszedett fegyvereket egy plusz sorban megjelenő gombbal aktiválhatjuk, míg az asztali gépen játszva ezek egy-egy billentyűhöz rendelődnek, ami tulajdonképpen plusz kihívást jelent, hiszen így figyelnünk kell arra is, amely gombbal aktiválható az új fegyverünk.

Nem állítjuk, hogy a Dino Swords az év játéka, de ettől még nagyon szórakoztató. Ráadásul bármikor, bárhol elindíthatjuk a böngészőben, csak arra figyeljünk, hogy a használatához online kapcsolat szükséges.

Ne maradjon le erről sem!