Heti TOP: biztonságos VPN és egészségmegőrzés otthoni munka közben

Ezen a héten mutattunk egy gyors és biztonságos VPN szolgáltatást, egyenesen Svédországból. A Mullvad a végsőkig tiszteletben tartja privát szféránkat, így nem csak hogy nem naplózza online tevékenységünket, de tulajdonképpen még a regisztráció is teljesen névtelenül megoldható. Ráadásul a tényleg gyors, új WireGuard protokollt is használhatjuk vele.

Emellett mutattunk néhány olyan alkalmazást, amelyek Windowson és macOS-en egyaránt segítenek megelőzni, hogy a mostanában sokakra rászakadt otthoni munkavégzés közben az egészségük rovására is túlzásba essenek a melóval. De emellett azért a hatékonyságunkat is segítik.

Végül a maces felhasználóknak szolgáltunk egy érdekes biztonsági megoldással, amellyel letiltható a MacBook és az iMac kamerája és mikrofonja, így megakadályozandó, hogy a tudtunkon kívül használatba vegyék azt a telepített programok, vagy akár a kiberbűnözők.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató