Koronavírus: jelentős kedvezmény egy WordPress cache plug-inre az érintett iparágaknak

Még tavaly év végén mutattuk be a magyar fejlesztésű Swift Performance WordPress plug-int, amely igen meggyőző teszteredményekkel lopta be magát a szívünkbe. E kiegészítő segítségével a WordPress alapú oldalakba építhetünk be cache- és képoptimalizáló funkciókat. Mindkettő létfontosságú egy oldal gyors működéséhez, a felhasználók megfelelő kiszolgálása és SEO szempontból egyaránt.

A Vuhanból kiindult koronavírusnak nem csak egészségügyi, hanem gazdasági hatása is jelentős. Több iparág került igen nehéz helyzetbe a vírus gyors terjedése miatt. A Switf Performance fejlesztői most ezeknek a cégeknek szeretnének segíteni, hogy legalább online felületeik, szolgáltatásaik megfelelő működéséhez megteremthessék az alapot. A turizmusban, vendéglátásban, rendezvényszervezésben működő, vagy otthoni tanulást segítő, illetve home office termékeket vagy szolgáltatásokat értékesítő vállalkozások számára most 99%-os kedvezményt adnak a Swift Performance árából, ami ráadásul magában foglalja a kiemelt terméktámogatást, a rendszeres frissítéseket, és a cache mellett a képoptimalizálás funkciót is. A kedvezményről itt találnak további információkat.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató