Videók és fotók letöltése Instagramról csoportosan, ingyen

Az Instagram nagyszerű önkifejezési eszköz, amelyhez eddig is mutattunk már néhány extra trükköt, a bannerek készítésétől kezdve mások által közzétett videók letöltésén át, a saját gyűjteményünk letöltéséig. Ma ez utóbbihoz közelítünk, de ezúttal nem csak a saját képek és videók kerülnek sorra. Az alábbi kis windowsos alkalmazás segítségével ugyanis bárki számára könnyedén megoldható videók és fotók letöltése Instagramról, adott esetben akár csoportosan is.

Raider: videók és fotók letöltése Instagramról csoportosan

Raider elnevezésű Windows alkalmazás pillanatok alatt telepíthető a PC-re, sőt, ha a portable (hordozható) változatot töltjük le, akkor még telepíteni sem kell, azonnal futtatható a kicsomagolás után. Adott esetben még egy pendrájvon is magunkkal vihetjük, hogy mindig kéznél legyen, ha éppen egy windowsos PC elé ülünk.

E programmal csoportosan tölthetünk le képeket és videókat az Instagramról, ráadásul rendkívül egyszerűen: megadjuk a kívánt Instagram felhasználó nevét, s bejelölve hagyjuk az Images és Videos opciókat. Ezután a csak egy kattintás a program ablakának közepén virító Start gombra, s már töltődnek is le a kérdéses felhasználó által közzétett fotók és videófelvételek. Ha nem kell a teljes gyűjtemény, a More feliratra kattintva megadhatjuk, hogy hány kép/videó töltődjön le. Értelemszerűen ilyenkor a legutóbb közzétett “X” darabot szedi le nekünk a program.

A megadott felhasználókat a program automatikusan felveszi a kedvencek közé, így azokat később már egy kattintással elérhetjük és letölthetjük a friss bejegyzéseket (sőt, automatikusan is letölti ezeket nekünk bizonyos időközönként, ha hagyjuk futni háttérben). Ha pedig bejelentkezünk a saját Instagram fiókunkkal a programba (akár több fiókot is menedzsel), akkor már a Stories és Highlights opciókat is bejelölhetjük, hogy tényleg minden tartalmat letöltsünk.

Letöltéskor a program mindig rákérdez, milyen almappába kerüljenek a letöltött anyagok. Ezeket a Settings rész Save Folder opciójában megadott mappa alá rendezve találjuk meg.

Mindent egybevetve a Raider tényleg nagyon leegyszerűsíti az Instagramon közzétett fotók és videók leöltését, ha valamilyen oknál fogva szükségünk lenne offline is az általunk kedvelt felhasználók anyagaira.

93%
Jól használható

Raider

Ingyenes alkalmazás Windowsra, amely megkönnyíti az Instagram fotók és videók letöltését.

  • Használhatóság
  • Funkciók
  • Felület
Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató