Youtube videó ismétlése folyamatosan, plusz lejátszási listák végtelenítése

Korábban mutattunk egy nagyon praktikus oldalt, amellyel megoldható volt egy-egy Youtube videó ismétlése folyamatosan, akár egy adott időponttól is. Említett cikkünk kiegészítéseként most megmutatjuk, miként oldható meg ez a feladat immár sokkal egyszerűbben is.

Youtube videó ismétlése folyamatosan

Természetesen a korábban bemutatott módszer továbbra is használható, ráadásul van némi előnye is a Youtube saját megoldásával szemben: nevezetesen az, hogy ott a kezdő és befejező időpontot is kiválaszthatjuk. Akinek azonban ez utóbbi opcióra nincs szüksége, immár használhatja e célra a Youtube saját “loop” megoldását is (amely korábban hol elérhető volt, hol nem).

Ezt úgy aktiválhatjuk, hogy rákattintunk az éppen lejátszott videóra a jobb egérgombbal, majd a megjelenő helyi menüből kiválasztjuk az Ismétlés menüpontot. Ettől kezdve videó nem áll le a végén, hanem automatikus újra és újra megismétli azt a lejátszó, az elejétől.

Ha meguntuk a dolgot, egyszerűen véget vethetünk a lejátszásnak a Stop gombbal, vagy ismét a videóra kattintva a jobb egérgombbal, kattintsunk újra az Ismétlésmenüpontra, így az aktuális lejátszás végén leáll a végtelenített mozi.

Lejátszási listák végtelenítése, ismétlése

Érdekesség, hogy akár komplett lejátszási listákat is automatikusan ismételtethetünk. Ehhez hozzuk létre a listát a kívánt videókból a szokott módon (az egyes videók a videók alatti Mentés gombra kattintva vehetők fel a listára).

Ha végeztünk, nyissuk meg a listát és kattintsunk az Összes lejátszása gombra az összefoglaló nézőkép alatt, majd amikor elindult a lejátszás, az aktuális videó melletti listában kattintsunk a Lejátszási lista ismétlése kapcsolóra (két oda-vissza mutató nyíllal jelölt ikon).

Ezzel a módszerrel teljes lejátszási listákat végteleníthetünk, ami igen kényelmes megoldást jelent, ha például demó videókat akarunk folyamatosan játszatni egy gépen, vagy mondjuk a kedvenc dalainkat hallgatnánk a Youtube-on. Utóbbira egyébként mutattunk már egy különleges – és ingyenes – lejátszó programot is, amellyel hihetetlenül kényelmesen menedzselhetjük zenei Youtube (és emellett SoundCloud) gyűjteményünket.

Ne maradjon le erről sem!