Jó minőségű, felnőtt színezők letöltése ingyen, pár kattintással

Nem is olyan régen csokorba szedtük azokat a weboldalakat, amelyekről nyomtatható színezőket lehet kinyomtatni gyerekek számára, teljesen ingyen. Már akkor megígértük, hogy nem fogunk megfeledkezni a kreatív felnőttekről sem, akik közül szintén sokan hódolnak az ábrák színezésének. Ez relaxációnak sem utolsó, tényleg nyugtatja az elmét. Esetleg érdemes még kicsit kiegészíteni némi relaxációs zenével, hangahtással a teljesség kedvéért. Így tökéletes atmoszférát teremthetünk, hogy ebben a rohanó, idegeskedős világban legalább egy fél órányi nyugalmat leljünk. Már csak annyi a kérdés, miként oldható meg a felnőtt színezők letöltése ingyen. Nos, miként a gyereknek, úgy a tekintélyesebb korba lépőknek is tudunk szolgálni nagyszerű oldalakkal erre a célra. Máris mutatjuk őket.

Felnőtt színezők letöltése ingyen, pár kattintással

Már az előző válogatásban is szerepelt a Crayola oldala, amelyen azonban nem csak a kicsiknek, hanem a “nagyoknak” is rendelkezésre áll egy tekintélyes méretű gyűjtemény, nyomtatható színezőkből. Ezek jóval összetettebb ábrák, mint a korábban bemutatott gyűjtemény darabjai, s a témaválasztás sem olyan cuki. De hát a felnőtt színők már csak ilyenek.

Mellesleg nem a Crayola az egyetlen ceruza-zsírkréta mogul, amelyik ingyen letölthető vagy nyomtatható színezőkkel csábítja a vásárlói. A Faber.Castell oldalán hasonló stílusú képekből találunk néhány izgalmas darabot. Kiegészítő gyűjteménynek ezek is megteszik.

Ha viszont a kedvenc gyűjteményünkről érdeklődik bárki, mi mégsem a fenti kettőt mondanánk, hanem inkább a Just Color oldalt, amelyen kategóriákba a sorolva csemegézhetünk a képek közül. Bármelyiket letölthetjük vagy nyomtathatjuk egyetlen kattintással, csak arra figyeljünk, mire kattintunk, mert kissé sok banner veszi körül a képeket, s az azokon szereplő Download gomb nem a képekre vonatkozik. A cikk írásakor a képek alatt kell találnunk egy szürke Print és egy zöld Download gombot. Ezek vonatkoznak az adott grafikára. Maguk a képek amúgy megérik ezt a kis kellemetlenséget, mert tényleg jól kidolgozott darabok.

Ha valakinek mégsem jönne be a dolog, még mindig ott az Art is Fun oldal, amelyen ugyan nincs egetverően nagy válkaszték, de az a pár kép amit találunk, vérprofi. Feltétlenül érdemes letölteni őket!

Végül különleges mentőövként ajánlunk egy szinte kimeríthetetlen kép-forrást: ez a Freepik, ahol ugyebár eleve egy halom, szabadon felhasználható képet tölthetünk le akár ingyen is (a publikus felhasználás licencét olvassuk el, ha ez a célunk, de ha csak otthon színezgetnénk a saját szórakoztatásunkra, akkor letölthetjük bármelyik képet). A Freepiken mondjuk nem csak színezhető képek vannak, hanem temérdek vektoros kép, de ezek között rengeteg olyan van, amelyik kiváló választás egy forró tea melletti esti színezgetéshez. Ha valaki nem tudná, mivel lehet megnyitni az eps képfájlokat (macOS alatt a Preview is megoldja és abból nyomtatható is a kép), annak javasoljuk korábbi cikkünket, amelyben ingyenes képszerkesztő programokat mutattunk be. Azok többsége megnyitja az eps fájlokat is, és nyomtathatjuk is a képeket a segítségükkel.

Ne maradjon le erről sem!