Különleges karakterek és emojik vágólapra másolása egyszerűen

Emoji nélkül ma már nem világ a világ. A japánoktól tűzvihar szerűen terjedtek tova a hangulatjelek, s ma már szinte mindenki használja azokat, ha más nem, okostelefonos chat appokban. De mi van akkor, ha nekünk a számítógépen lenne rájuk szükségünk? Nos, korábban szolgáltunk már megoldásokkal arra nézve, miként lehet a különféle emoji jeleket a lehető legegyszerűbben Windowson és Macen egyaránt. Sőt, még saját emojik készítéséhez is adtunk tippeket. Ezúttal tovább megyünk és mutatunk egy módszert, amellyel a különleges karakterek és emojik vágólapra másolása szinte gyerekjáték lesz.

Különleges karakterek és emojik vágólapra másolása egyszerűen

Szóval a megoldás nem már, mint CopyChar elnevezésű ingyenes online szolgáltatás, amelynek segítségével hihetetlenül egyszerűen oldható meg a különféle különleges karakterek, s persze a bevezetőben ajnározott emojik vágólapra másolása. Így ha szükségünk van egy valuta jelre, egy matematikai jelölésre, valamilyen szimbólumra, netán egy dokumentum számozását dobnánk fel kicsit, esetleg nyilakra volna szükségünk, akkor éppúgy nagy segítség lesz ez az oldal, mint ha temérdek emojivalamelyikét akarnánk használni. Utóbbiak esetében kifejezetten jól jön, hogy az oldalon keresni is tudunk a gyűjteményben, ami jelentősen gyorsíthatja a munkánkat.

Ha megvan amit kerestünk, csak kattintsunk rá az adott jelre, emojira, s az máris vágólapra kerül. Beilleszthetjük szövegszerkesztőkbe, chat alkalmazásokba, vagy bármilyen szövegmezőbe, ami támogatja a megjelenítését. A legutóbbi választásainkat a program a keresőmező mellett mutatja is, így ezeket villámgyorsan újra elérhetjük ismét. Elég csak ott rájuk kattintani, hogy újra vágólapra kerüljenek.

Ennél egyszerűbben már aligha mehetne a dolog. Az CopyChar tulajdonképpen mindig a kezünk ügyében lehet a számítgépen, hiszen tetszőleges böngészőben megnyitható. Csak annyi megjegyzésünk van még hozzá, hogy az emoji oldal első megnyitásakor ki kell várni a teljes emoji gyűjtemény betöltődését, mert amíg ez nem történik meg, addig – legalábbis a tesztjeink során – nem lehet vágólapra másolni a hangulatjeleket. De ez apróság, ha egyszer már letöltődtek, vidáman működik minden. A szimbólumoknál a betöltési folyamat értelemszerűen sokkal gyorsabb.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató