Könnyen használható online emoji készítő, ingyen

Nem is olyan régen mutattunk be néhány ingyenes weboldalt, amelyeken pillanatok alatt létrehozhat magának bárki egy testreszabott emoji figurát. Ma egy kifejezetten jópofa és nagyon könnyen használható online emoji készítő kerül nálunk terítékre, bővítendő a korábbi válogatást.

 

Emoji Builder: könnyen használható online emoji készítő

Meg kell mondjuk, a korábban bemutatott online emoji készítők szinte túlbonyolítottnak tűnnek az Emoji Builder nevű online alkalmazáshoz képest. Itt aztán nincs túlbonyolítva semmi: egy teljesen letisztult, minimalista felületen dolgozhatunk, mindenféle regisztrációs procedúra nélkül, a végeredményt pedig egyetlen kattintással lementhetjük a gépünkre PNG képfájlként, hogy aztán felhasználjuk mondjuk avatarként egy közösségi oldalon vagy fórumban.

A program bal oldalán találjuk a különféle emoji “alkatrészeket”. Mindenféle fejformák, szemek, orrok, szájak, kiegészítők sorakoznak. Bármelyiket aktiválhatjuk egyetlen kattintással, aminek az eredményét rögvest látjuk is a felület közepén lévő vásznon. Innen jobbra találjuk a rétegkezelőt, amelyen a kiválogatott elemeket tükrözhetjük, tologathatjuk a vásznon. Vagy ha valamelyik mégsem kell, itt tudjuk törölni azt. A rétegeket természetesen egymáshoz képest is elmozdíthatjuk, így mi választjuk meg, melyik takarja ki inkább a másikat.

Sok extra nincs a dologban, hacsak a Randomize gombot nem vesszük annak, amellyel egy mozdulatunkba kerül mindössze egy teljesen véletlenszerűen felépülő emoji létrehozása. Jó, nem állítjuk, hogy ez 2018 legizgalmasabb online alkalmazása, azt viszont igen, hogy ha hirtelen egy emoji-stílusú avatarra lenne szükségünk, ennél gyorsabban aligha tudunk összedobni egyet magunknak.

Ne maradjon le erről sem!