Heti TOP: DVD és CD-írás és egy könnyen használható zeneszerkesztő

A héten mutattunk egy vadonatúj CD-, DVD-, Blu-ray író szoftvert, amely mindenre képes, ami ezen a téren elvárható. A magyar nyelvű felületen könnyű kiigazodni, a szükséges opciókat pillanatok alatt beállíthatjuk. Ráadásul a dolgot megspékeltük kicsit, mert a cikkben nem csak a legújabb kiadásról tudhatnak meg mindent, hanem letölthetik a korábbi verziót teljes változatát is, amely korlátozások nélkül használható, teljesen ingyen.

Szintén a héten vendégeskedett nálunk egy nagyon profi zeneszerkesztő program, amely kezdőknek és haladóknak egyaránt bátran ajánlható. Ráadásul az alap változat teljesen ingyenes, a tudását pedig olcsón tudjuk bővíteni. Mindenféle zenei előképzettség nélkül is lehet vele saját zenét kreálni, bár azért az nem árt, ha az embernek van hozzá némi “zenei hallása”.

Végül szintén a héten mutattuk be egyik kedvenc animációs szoftverünk “felhősített” változatát, amellyel könnyedén készíthetők explainer videók, animált karácsonyi üdvözlőlapok, de akár animált bannerek is. Érdemes vele megismerkedni, mert használatához sem grafikusi, sem animációs tapasztalan nem szükséges, a végeredmény mégis abszolút professzionális lehet.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató