Heti TOP: DVD rippelő program és képnagyítás online

A héten szerepelt már nálunk DVD rippelő program, megmutattuk a képnagyítás furmányos módját, s bemutattunk egy nagyon jól használható hangszerkesztő programot is.

 

Remek DVD rippelő program

A héten szerepelt ajánlatunkban egy hihetetlenül jó DVD rippelő program, amely amellett, hogy segít régi DVD filmjeinket átalakítani okostelefonon lejátszhatóvá, még más videó formátumok ide-oda konvertálásához is tökéletes választás lehet. Akár 4k-s videókat is konvertálhatunk vele. Ráadásul mindezt ingyen és minden népszerű rendszeren megoldja nekünk.

 

Ingyenes hangszerkesztő szoftver

Azoknak is szolgáltunk érdekességgel, akik hanganyagokat vágnának, vagy éppen zenéket konvertálnának egyik formátumból a másikba. Nekik egy rendkívül jól használható ingyenes hangszerkesztő szoftver volt az ajánlat, amely szintén több platformon (Windows, macOS, Linux) használható.

 

Képnagyítás online, jó minőségben

Végül azoknak is szolgáltunk megoldással, akik fotóikat, képeiket szeretnék nagyítani, de nem akarják, hogy emiatt azok képminősége romoljon. Márpedig a hagyományos eljárásokkal sajnos így történne. Éppen ezért mutattunk olyan ingyenes, online szolgáltatásokat, amelyekkel ez profi minőségben megoldható.

Ne maradjon le erről sem!