Heti TOP: videók távirányításától az egészséget őrző appokig

Ezen a héten megnéztük, miként tudja segíteni egészségünk megőrzését az okostelefon: összegyűjtöttük a leghasznosabb iPhone appokat, amelyek együttműködnek az iOS saját Egészség alkalmazásával is, miközben praktikus és ízléses felületen igyekeznek kényelmesebbé tenni az egészségügyi adatok rögzítését és akár egy komplett edzés levezénylését. Sőt, még a meditációban és az alvásban is van, amelyik segíthet.

Mutattunk egy trükköt azoknak is, akik a számítógépen néznek filmeket, de nem szeretnének állandóan felállni a kanapéról vagy a fotelból, csak azért, hogy változtassanak a hangerőn vagy beletekerjenek a filmbe. Nekik megmutattuk, miként használható távirányítóként egy iPhone vagy egy androidos mobil, akár Windowson, akár Linuxon, akár Macen játszunk is le éppen filmeket. Mindezt akár teljesen ingyenes appokkal megvalósítva.

Végül igyekeztünk segíteni azoknak is, akik éppen saját betűtípus készítésén törik a fejüket. Számukra két remek, ingyenes online fontszerkesztővel szolgáltunk (az egyik ráadásul offline is működik, több rendszeren). Ezek segítségével professzionális karakterkészleteket gyárthat magának bárki.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató