Heti TOP: fotók rajzzá alakítása és a legjobb időjárás app

A tél beköszöntével gondoltuk átnézzük újra, melyik a legjobb időjárás app okostelefonokra. Meg is találtuk azt, amelyik szerintünk a legjobban sikerült, ráadásul Androidon és iOS alatt egyaránt használható. Minden részlet kiderül cikkünkből.

Emellett mutattunk egy olyan – Windowson, macOS-en és Linuxon egyaránt használható – programot is, amellyel mindössze egyetlen kattintás, hogy fotóinkból rajzolt hatású képet varázsoljunk. A végeredmény igen meggyőző, s ha valamiért mégsem lennénk elégedettek az egy kattintásos megoldással, van a programban egy halom testreszabási opció is.

Végül szintén ezen a héten mutattunk be néhány, elsősorban hölgy olvasóink számára izgalmas sminkelő szoftvert is. S bár a reggeli, fürdőszobában töltött időt nem spórolhatják meg velük, arra viszont tökéletesek, hogy egyszerűen, gyorsan, és ingyen kísérletezzék ki, melyik smink összeállítása lenne a legjobb választás az adott alkalmakra.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató