Heti TOP: Google Drive utód és ingyen zenék letöltése

Ezen a héten megmutattuk, milyen alkalmazást kell majd letölteni – legkésőbb jövő év elején -, ha szeretnénk továbbra is kényelmesen szinkronizálni a Google Drive fiókunk tartalmát az asztali számítógépekkel (PC és Mac). Az új Google alkalmazás sokkal kezesebb és hatékonyabb, mint elődje, így már csak ezért is megéri időben váltani rá (nem beszélve arról, hogy jövő márciustól már csak ezzel oldható meg a szinkronizálás).

Emellett mutattunk néhány remek weboldalt is, melyekről jó minőségű, sok projekthez szabadon felhasználható zenéket lehet letölteni, különféle zenei stílusban. Ha videónkhoz, prezentációnkhoz, animációnkhoz, vagy készülő játékprogramunkhoz keresünk zenei aláfestést, érdemes megismerkedni a bemutatott weblapokkal.

Végül pedig szolgáltunk egy ügyes, cross-platform alkalmazással is, amelynek segítségével a Gmail, a Google Naptár, a Google online irodai alkalmazásai, vagy éppen a Google címlista használható hatékonyabban: a böngészőben megnyitás helyett önálló alkalmazásként.

Ne maradjon le erről sem!