5 ingyenes Chrome játék, akár offline szórakozásra is

Bár itthon egyelőre nem döntött rekordot a Chromebook eladás, azért már nálunk is van választék a Google rendszerére épülő, elfogadható árú gépekből. Ha valaki ilyet használ és offline szeretne játszani, annak az alábbi válogatás talán megoldást nyújt majd. De tulajdonképpen bárkinek tudjuk ajánlani az alábbi online játékokat, amelyeket szükség esetén offline üzemmódban is bármikor elérhetünk a Chrome böngészőben. Mind az öt Chrome játék ingyenes, nincs mit vesztenünk.

Három logikai Chrome játék: Solitaire, Mancala és 2048

Kezdjük egy igazi klasszikussal, amelyen generációk nőttek fel, és ezrek ütötték el vele annak idején a kávészünetet a Windowsos PC-k előtt ülve. Ez a Solitaire, amelynek modernizált változatát pár kattintással integrálhatjuk a Chrome-ba, hogy aztán többféle kártyajáték közül is választhassunk (Klondike, FreeCell, Pyramid, Spider stb.).

Még nagyobb múltra tekint vissza a Mancala, amelynek eredetije ősidők óta szórakoztatja az emberiséget. A digitális Mancala szintén remek időtöltés, ráadásul egyedül is játszható.

Ha viszont jobban szeretnénk valós ellenfeleket, van multiplayer mód is. Végül egy kevésbé öreg, ám annál népszerűbb logikai játék következik, a 2048. Amelynek segítségével pillanatok alatt megemelhető bárki vérnyomása, bár az interneten találunk rá több helyen is stratégiai segítséget. Mindenesetre nem véletlenül van beleesve annyi játékos. Érdemes kipróbálni.

Két ügyességi-akció: Tank Riders és Funky Cars

Aki a fentieknél mozgalmasabb és inkább ügyességi, semmint logikai játékra vágyik, annak a Tank Riders lehet a nyerő választás. Kedves 3D grafikával, szórakoztató játékmenettel.

Végezetül pedig egy játék, amellyel akár a végtelenségig is szórakozhatunk, ha elég ügyesek vagyunk. A Funky Cars szintén nagyon hangulatos 3D grafikával és kihívást jelentő játékmenettel várja a stílus rajongóit.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató