Heti TOP: automatikus kikapcsolástól a kéretlen keresősáv törléséig

Ezen a héten megmutattuk, miként lehet megoldani, hogy a hosszúra nyúló letöltések végeztével a Chrome böngésző automatikusan kikapcsolja vagy elaltassa a számítógépet. Így nem kell megvárnunk a letöltések végét.

Emellett összeválogattunk a legjobb maces levelezőklienseket is, amelyekkel sokkal jobban járunk, mintha a rendszer eredeti levelező alkalmazását használnánk.

Végül megmutattuk, miként lehet megszabadulni Windowson a böngészőnkbe kéretlenül beépülő reklámprogramoktól, extra eszköztáraktól, amelyek lassítják a gépet és rontják az online keresések hatékonyságát.

 

Mostantól állandóan robotolunk

Bár még csak béta változatban, de elindul a Techwok Facebook Messenger chatbotja. Még bővítjük a lehetőségeit, de arra már most is tökéletes, hogy bármikor megnézze kedvenc chat alkalmazásában, hogy milyen friss cikkek jelentek meg nálunk, vagy kényelmesen és gyorsan tudjon keresni a korábbi anyagainkra: tesztekre, tippekre, válogatásokra, hírekre.

De ezen felül is számtalan hasznos szolgáltatás elérhető chatbotunkkal, közvetlenül a Messengerben. Ki sem kell lépnie kedvenc csevegőjéből, mégis rengeteg hasznos tartalmat olvashat. És persze cseveghet is robotunkkal, sokmindenről. Próbálja ki, csak egy kattintás erre a linkre.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató