Pantone tanúsítványt szerzett az Epson nyomtatója

Fontos és jó hír a nyomtatási szolgáltatók, fejlesztők és rendezvényszervezők számára, akiknek fontos, hogy a tervezett és a legyártott termékek tökéletesen hasonlítsanak egymásra: az Epson 10 színes SureColor SC-S80610 nyomtató a Pantone Solid Coated Colours színek 98,2%-át képes reprodukálni. Mindezt a Pantone Matching System-nek megfelelően, a Pantone értékelésével és tanúsítványával alátámasztva adta hírül a cég.

Krizer Zoltán, az Epson Magyarország termékmenedzsere elmondása szerint: „Mindenki tudja, hogy a Pantone a világ vezető színhelyességi szabványa, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy készülékünk 98,2%-os Pantone direktszín pontosságot képes előállítani. Ez hatalmas előnyt biztosít a SC-S80610 nyomtató számára és garanciát jelent a vásárlóknak, hogy a kinyomtatott anyagaik ugyanolyan jól fognak kinézni a valóságban, mint ahogy a számítógép képernyőjén.”

Az SC-S80610 az Epson csúcsmodellje a kültéri oldószeres nyomtatók között. Ennél a készüléknél a Duál Epson PrecisionCore TFP nyomtatófejet és az új összetételű UltraChrome GS3 tintát alkalmazzák. Úgy tervezték, hogy nagy nyomtatási sebesség mellett is tartós, magas minőségű nyomatok előállítására legyen alkalmas, valamint tökéletesen megfeleljen a komoly reklámgrafikai elvárásoknak és alkalmazásoknak.

Ne maradjon le erről sem!