3 oldal, vicces képek és avatarok készítéséhez

Korábban mutattunk már néhány nagyszerű oldalt a mókás fotók és avatarok készítéséhez, illetve két erre a célra készült mobil appal is szolgáltunk. Most bővítjük a gyűjteményt három további remek, ingyenes oldallal, amelyeken regisztráció nélkül láthatunk neki a munkának, hogy jópofa, vicces fotókat készítsünk magunkról vagy ismerőseinkről.

Pho.to

A Pho.to nem csak mókás képek készítésére hivatott, de ha épp ilyenekre van szükségünk, csak kattintsunk a Fun Effect linkre a felső menüben és máris gyárthatjuk a látványos, vicces képeket fotóinkból.

Kerülhetünk magazinok címlapjára, festhetünk zászlót az arcunkra (mint vérbeli focirajongók), egy fotóra kerülhetünk hírességekkel stb.

Több mint 600 jópofa ötlet akad az oldalon, van miből csemegézni.

PhotoFaceFun

A PhotoFaceFun oldalon lakások falára, utcai poszterekre, metrómegállók hirdetéseire kerülhetünk fel pillanatok alatt.

Csak töltsük fel a kívánt fotót, válasszuk ki a nekünk tetsző montázst, s máris ott viríthatunk egy utcai hirdetésen. A végeredmény nagyon látványos!

Sőt, így a karácsony közeledtével külön kiemelnénk a Holidays kategóriát, amelyben rengeteg témába vágó jelenetet találunk.

Funnywow

A Funnywow is a két fenti oldalhoz hasonló stílusú képek készítésére jött létre.

Itt sajnos nincsenek kategóriák, így ömlesztve kell válogatnunk az effektekből, de megéri rászánni az időt, mert szinte biztos, hogy mindenki talál kedvére valót.

Ne maradjon le erről sem!