Itt az Ulysses 2.6: WordPress támogatás és egyéb nyalánkságok

Különösebb felhajtás nélkül megjelent a díjnyertes Ulysses app legújabb frissítése, számos igen hasznos újdonsággal. A programról írtunk egy részletes tesztet korábban, így aki nem ismerné, ott mindent megtudhat róla.

A programmal mi eddig is rendkívül elégedettek voltunk, véleményünk szerint jelenleg nincs jobb a piacon azok számára, akik írással keresik a kenyerüket. Az új alverzióban pedig végképp sikerült minden hiányosságot pótolni.

Az Ulysses 2.6 egyik fő újdonsága, hogy a Medium mellett mostantól a WordPress blogokat – saját szerveren vagy a WordPress.com-on lévőket egyaránt – is támogatja, vagyis a megírt anyagokat közvetlenül a programból publikálhatjuk.

További hasznos cikkek

Ilyenkor a címadás, a linkek, összefoglalók, nyitóképek, címkék stb. mind megadhatók, s természetesen a beillesztett képeket, tartalmakat is feltölti a program a szerverre. Kényelmes, hasznos újdonság.

A másik érdekesség a Typewriter üzemmód, aminek köszönhetően hasonlóan használhatjuk a programot, mintha egy hagyományos írógéppel dolgoznánk, mármint ami a “papírkezelést” illeti. Ezzel egyébként segíti, hogy jobban tudjunk koncentrálni az adott szövegrészre. A funkció teljesen testreszabható.

A macOS változattal párhuzamosan az iOS verzió is frissült, itt a fő újdonság a Dropbox támogatás, amelynek köszönhetően ebben a felhő szolgáltatásban is elérhetjük anyagainkat, közvetlenül a programból.

Ne maradjon le erről sem!