Hatékony videó letöltő program, ingyen

Ha valaki imádja az online videókat, annak mostanában nem lehet oka panaszra, szinte ontja magából azokat az internet. De mi van akkor, ha szeretnénk egy weben látott filmecskét offline is eltárolni, hogy később akár internet kapcsolat nélkül is megnézhessük? Íme egy hatékony videó letöltő szoftver Windowsra és macOS-re egyaránt.

 

Egy hatékony videó letöltő

Erre a feladatra számtalan jó megoldást találunk. Ezek közül az egyik leghatékonyabb az XVideoServiceChief elnevezésű szoftver, amely több mint 90 népszerű videomegosztóról teszi lehetővé a videók gyors letöltését.

Sőt, nem csak a letöltésben segít, hanem abban is, hogy az anyag megfelelő formátumban kerüljön a gépünkre: aki az AVI-t szereti, annak úgy, aki MP4 fanatikus, annak úgy. Kinek kinek kívánsága szerint. S ha még ez sem lenne elég, akkor találunk opciót arra is, hogy a videóból csak a hangsáv kerüljön a gépünkre, így például a Youtube-on fellelt videoklip zenéjét átpakolhatjuk hordozható zenelejátszónkra is, offline felhasználásra.

Az XVideoServiceChief egyaránt elérhető Windowsra, OS X-re és Linuxra, úgyhogy igazi cross-platform megoldással van dolgunk. Használata egyszerű (a felület magyarul is elérhető), s ha netán gyerkőcök is használják a gépünket, van lehetőség a felnőtt tartalmak szűrésére is, bár azért ezt nem neveznénk szülői felügyelet szoftvernek.

Nem is erre találták ki. Azt a feladatot viszont, amire hivatott, gyönyörűen elvégzi: ez az egyik legjobb videó letöltő szoftver. Érdemes próbára tenni, már csak azért is, mert teljesen ingyen van.

Ne maradjon le erről sem!