Látványos video-slideshow készítés percek alatt, ingyen

Az egyre olcsóbb digitális fényképezőgépek és az egyre jobb kamerával felszerelt okostelefonok korában nem túl meglepő, ha sokan szeretnék a frissen készült fotókat azonnal, látványos módon közzétenni a különféle közösségi szolgáltatásokban. Megmutatjuk, milyen online szolgáltatást érdemes választani, ha ingyen szeretnénk megoldani a video-slideshow készítés feladatát.

 

Slidely: a video-slideshow készítés mestere

Ha szeretnénk a család meghitt pillanatait, vagy egy kirándulás képeit gyorsan, látványos, zenei aláfestéssel kísért formában megosztani ismerőseinkkel, kiváló megoldás lehet a Slidely. Ezen az oldalon néhány kattintással, mindenféle előzetes képzettség nélkül kreálhatunk fotóinkból zenével és effektekkel ellátott, mozgalmas videókat. Nem kell félni, videószerkesztési tapasztalatra sincs szükség hozzá.
Ingyen regisztrálhatunk vagy beléphetünk Facebook elérésünkkel, ezután pedig feltölthetjük a slideshow-ba szánt képeket a számítógépünkről, Facebook albumainkból, Instagram gyűjteményünkből.
Ha végeztünk a válogatással, meghatározhatjuk a sorrendet, majd választhatunk háttérzenét is bemutatónkhoz. Sőt, különféle sablonokból választva további effektekkel, feliratokkal tarkíthatjuk az összeállítást. Ha ezzel is megvagyunk, egy kattintás és közzétehetjük a kész videó-slideshowt. Nem csak közvetlen linket kérhetünk a videóhoz, hanem akár embed kódot is, így az beágyazható a blogunkba, weboldalunk is. A Slidely funkcióit elérjük mobilalkalmazásból is, Androidra és iOS-re egyaránt.
Sőt, a video-slideshow-k mellett akár fotókollázsok készítésére is van lehetőségünk az oldalon.

Ne maradjon le erről sem!