Heti TOP: appok diétához, életvezetéshez, plusz fájlok megnyitása

Új évet kezdtünk, s nagyon reméljük, hogy 2022 egészségben és sikerekben egyaránt jól sikerül majd mindenkinek. Mi a saját eszközeinkkel igyekszünk ehhez hozzájárulni. Így például a héten csokorba szedtük azokat az alkalmazásokat, amelyek segítségével könnyebben betarthatók az újévi fogadalmak, legyen szó akár diétázásról, akár szokásaink megváltoztatásáról. Szóvsl appok diétához, életvezetéshez, egy helyen.

A programok fejlesztésével foglalkozóknak is szeretnénk megkönnyíteni az évindítást, így összeszedtük azokat az oldalakat, amelyeken a készülő alkalmazások teszteléséhez szükséges fájlokat (különböző formátumú sablon dokumentumok, tetszőleges felépítésű, példa adatokkal feltölthető adatbázisok, képfájlok, videók stb.) találhatók. Így nem kell mintadarabokat vadászni vagy létrehozni, mindössze pár kattintással beszerezhetők ezek a teszteléshez, akár teljesen ingyen is.

Végül azoknak is szolgáltunk egy praktikus eszközzel, akik már belefutottak olyan fájlokba, dokumentumokba, amelyeket nem tudtak megnyitni a gépükön, így nem fértek hozzá azok tartalmához. Nekik egy online megoldást mutatunk, amely bármely gépen azonnal rendelkezésre áll, s több száz formátumot ismer, így szinte biztosan megnyithatunk vele anyagokat, akkor is, ha az adott gépen épp nincs telepítve ehhez a megfelelő alkalmazás.

Ne maradjon le erről sem!