Heti TOP: kandalló Windowsra és Macre plusz egy profi markdown app

Ezen a héten kicsit idomultunk a teljes erőbedobással beköszönő télhez és mutattunk néhány hangulatos, virtuális kandallót Windowsra és macOS-re egyaránt. Lehet őket használni képernyőkímélőként vagy némelyiket akár animált háttérképként is a két népszerű asztali rendszeren. Ha meleget nem is adnak, de a látványuk rendkívül kellemes ezeken a hideg, szürke téli napokon.

Szintén a héten került terítékre egy fantasztikusan jól sikerült markdown szövegszerkesztő, amelyet Windowson, macOS-en és Linuxon egyaránt lehet használni. Béta korában többször is szerepelt nálunk a Typora, de most megnéztük, mire képes a nemrég megjelent végleges változat. Elöljáróban csak annyit: le voltunk nyűgözve.

Végül azoknak is szolgáltunk egy tippel, akik a Microsoft Office irodai programjait használják a mindennapokban, s most már nagyon szeretnék látni a megújult Office felületet Windows 10 alatt is. Nekik megmutattuk, mi kell ahhoz, hogy be lehessen kapcsolni az új külsőt a Wordben, Excelben, PowerPointban és a többi Office alkalmazásban (például Access).

Ne maradjon le erről sem!