Heti TOP: időjárás előrejelző plug-inek és fájltitkosító programok

Ezen a héten meglehetősen szerteágazóak voltunk a cikkek témaköreit illetően. Mert hát lássuk be, annak, hogy milyen plug-inek segítségével lehet a legegyszerűbben megnézni a várható időjárást a Chrome böngészőben, nem sok köze van ahhoz, hogy miként lehet windowsos játékokat futtatni macOS-en és Linuxon. Pedig mindkét témával foglalkoztunk, hiszen összeszedtük a Chrome-hoz elérhető legjobb időjárás előrejelző kiegészítőket, illetve bemutattuk – videón is – a CrossOver alkalmazást, amelynek segítségével valódi Windows telepítése nélkül futtathatók windowsos programok és játékok macOS-en és Linuxon egyaránt.

Sőt, foglalkoztunk egy harmadik, a többiektől igen távoli témakörrel is: elmeséltük, miért érdemes manapság egyre inkább odafigyelni állományaink biztonságos, titkosított tárolására (akár a gépen, akár felhőben tesszük ezt éppen), s azt is megmutattuk, melyek erre a célra a legjobb ingyenes alkalmazások és felhő szolgáltatások.

Ezek voltak tehát a hét TOP témái, s reméljük, hogy mindenki talál közöttük kedvére való, amelynek a gyakorlatban is hasznát veszi, nem csak ezen a hétvégén, hanem hosszútávon is.

Ne maradjon le erről sem!