A legjobb halloweeni háttérképek 2021-re, ingyen

Mostanra idehaza is abszolút elfogadott hagyomány lett az október végi halloween, így már senki nem lepődik meg, ha az utcák, terek, lakások mind ennek megfelelő hangulatban vannak feldíszítve. De miért ne lehetne ugyanígy halloweeni hangulatba hozni? Íme hát a – szerintünk – legjobb halloweeni háttérképek 2021-re, amelyek számítógépen és okostelefonon egyaránt használhatók. S ami még fontos: teljesen ingyenes képekről van szó, így bárki szabadon kiválaszthatja közülük az ízlésének, hangulatának megfelelőt.

A legjobb halloweeni háttérképek 2021-re: számítógépre és okostelefonra

Visszatérő olvasóink már hozzászokhattak, hogy időről időre összeválogatunk néhány remekbe szabott háttérképet, mindig egy adott témakörrel kapcsolatban. Ez alól természetesen nem lehetett kivétel a halloween sem, így már tavaly is szolgáltunk ilyen fotókkal, amelyeket természetesen idén is érdemes átnézni, hiszen most is éppoly időszerűek és jól mutathatnak a képernyőkön, kijelzőkön.

Idén ezt a már meglévő linkgyűjteményt szeretnénk kiegészíteni egy új válogatással, amely az Unsplash oldalon található, s amelyben csokorba szedtük a legjobb halloweeni fotókat, amelyek háttérképként is megállják a helyüket. A válogatás erre a linkre kattintva érhető el az Unsplash.

Mielőtt elfelejtenénk, szolgálunk még egy linkkel, hiszen nem biztos, hogy mindenki tudja, miként lehet a letöltött fotókat háttérképként beállítani a számítógépen vagy az okostelefonon. Korábbi cikkünkben – amelyet ide kattintva nyithatnak meg – ezt is megmutattuk, Windows, macOS, iOS és Android esetében egyaránt.

Ne maradjon le erről sem!