Halloween 2020: a legjobb ingyenes halloweeni háttérképek

Mint minden évben, idén is elérkezett a halloweeni ünnep, amelyre készülhetünk jelmezekkel, tökfaragással, vagy ha kellően IT megszállottak vagyunk, akkor ugyebár a halloweeni háttérképek keresgélésével a számítógép megfelelő hangulatba hozásához. Mi ezúttal is ez utóbbiban szeretnénk segíteni néhány nagyszerű fotógyűjteménnyel.

Halloween 2020: a legjobb ingyenes halloweeni háttérképek

Mivel rengeteg halloweeni háttérkép és fotó található az interneten, aligha lesz olyan, aki ne találna a hangulathoz illő és az ízlésének is megfelelő darabot. Az alábbiakban a kedvenc fotógyűjteményeinkhez adunk egy kattintással használható linket, hogy ne kelljen keresgélni, hanem rögtön a halloweeni képek kerüljenek elénk, s már csak a letöltésük és háttérképként történő beállításuk legyen a feladat. Ha valaki esetleg nem tudja, miként állíthatja be a letöltött fotót háttérképnek, korábbi cikkünkben gyakorlati útmutatót talál ezzel kapcsolatban, a legnépszerűbb rendszerekhez. Mint mindig, a gyűjteményekben ezúttal is találhatók háttérképnek használható fotók asztali rendszerekhez és okostelefonokhoz egyaránt.

Még egy megjegyzés: az Unsplash, Pixabay és Pexels oldalak fotóinak mindegyiket ingyen használható. A Freepik esetében viszont a kínálatban akadnak Premium képek is, amelyeket csak az előfizetők tölthetnek le az oldalról. Így aki onnan válogat, be kell érje az ingyenes példányokkal. Ám szerencsére ezekből is van rengeteg. Emellett – ellentétben a másik három oldallal – a Freepik képet tényleg csak saját háttérképnek lehet felhasználni korlátozások nélkül. Ha valaki esetleg a weboldalát is díszítené valamelyikkel, akkor minimum a kép forrását fel kell tüntetnie az oldalon, vagy előfizetni a szolgáltatásra. Az Unsplash és a Pixabay esetében a képek akár a saját weboldalon is használhatók, s ezeknél a forrás feltüntetése sem kitétel, bár azért illendő. Egyébként a mi nyitóképünk is a Freepik gyűjteményéből való, egészen pontosan ez az: halloween pumpkin wooden table – @kjpargeter. Most pedig lássuk a halloweeni háttérképeket:

Ne maradjon le erről sem!