TOP gyűjtemények: Halloween háttérképek letöltése, ingyen

A legszebb őszi háttérképek összeválogatása után – ezeket itt találják – elérkeztünk egy újabb őszi témához: a hagyományos halottak napi ünnepek mellé szép lassan itthon is beférkőzött már a Halloween. Így méretes háttérkép gyűjteményünket ebben a témában is bővítjük. Megmutatjuk, miként oldható meg látványos Halloween háttérképek letöltése egyszerűen, pár kattintással.

Halloween háttérképek letöltése, ingyen

Miként azt mostanában szoktuk, ezúttal is a kedvenc képmegosztó oldalainkról válogattunk, amelyekről teljesen ingyen tölthetők le a válogatásokban szereplő, jó minőségű fotók.

Letöltésüket regisztráció nélkül is megoldhatjuk, háttérképként beállítani pedig az adott rendszernek megfelelően kell őket: asztali rendszereken általában úgy, hogy a letöltött képre a jobb egérgombbal kattintunk, majd a helyi menüből a Beállítás asztali háttérképként, esetleg Set Desktop Picture vagy hasonló menüpontot választjuk, immár a bal egérgombbal kattintva a menüpontra.

Természetesen az itt található fotók nem csak számítógépen, hanem akár okostelefonon vagy tableten is beállíthatók az ikonok mögötti háttérképként, vagy a zárolt felület háttereként. 

A gyűjtemények megnyitásához kattintsanak az alábbi linkekre:

Unsplash – Halloween

Unsplash – tök fotók gyűjteménye

Pixabay – Halloween

Pexels – Halloween

Burst – Halloween

Ha viszont valakinek a nyitóképünk tetszett meg, azt a Freepiken találja, vektoros formátumban, ezen a linken: Freepik / @kjpargeter

Ne maradjon le erről sem!