TOP 2019: a legszebb őszi háttérképek letöltése

Javában tombol az ősz, így arra gondoltunk, ideje a számítógépeket, okostelefonokat, tableteket is az évszaknak megfelelő hangulatba hozni. Ehhez összeszedtük azokat az oldalakat, amelyeken mindössze pár kattintása a legszebb őszi háttérképek letöltése. Reméljük, mindenki talál majd kedvére valót!

A legszebb őszi háttérképek letöltése

Miként az lenni szokott háttérképes válogatásainkban, ezúttal is olyan oldalakról válogattunk, amelyeken ingyenes fotók találhatók. Így kedvére töltheti le mindenki a neki tetsző képeket. A linkeket úgy raktuk össze, hogy rögtön az adott oldal őszi fotóit mutassák, így nem kell külön keresgélni. Mivel a linkek az adott oldal keresőjét használják, a legújabb képek is automatikusan elénk tárulnak, ha esetleg időközben történik új feltöltés a kérdéses oldalon.

A képeket letölteni az adott rendszernek megfelelő módon lehet. Háttérképként beállítani pedig mindig az adott rendszernek megfelelően kell, ahogy bármilyen más fotót (asztali rendszereken ez általában megoldható úgy, hogy a letöltött képre a jobb egérgombbal kattintunk, majd a helyi menüből a Beállítás asztali háttérképként, esetleg Set Desktop Picture vagy hasonló menüpontot választjuk, immár a bal egérgombbal kattintva a menüpontra.

Háttérképek még egyszerűbben

Ha valaki ennél is egyszerűbben szeretne beüzemelni háttérképeket a számítógépén vagy okostelefonján, korábbi cikkeinkben talál ehhez számtalan praktikus, könnyen használható megoldást.

Ne maradjon le erről sem!