Heti TOP: Windows 11 letöltés és a legjobb ingyenes programok

Ezen a héten azzal kezdtük, hogy egy helyre gyűjtöttük azokat a kihagyhatatlan ingyenes programokat, amelyeket feltétlenül érdemes telepíteni egy PC-re. Legyen szó új számítógépről, vagy egy már régóta meglévőről, ezek az alkalmazások egészen biztosan segíthetik rajtuk a napi munkát, szórakozást.

A hét fő témája természetesen a Windows 11 volt, hiszen október 5-én megjelent a Microsoft legújabb rendszere. Ennek kapcsán elárultuk, honnan és hogyan lehet letölteni a végleges Windows 11-et, illetve az ehhez kapcsolódó anyagokban bemutattuk a legjobb új funkciókat, sőt, tippekkel is szolgáltunk az új rendszer használatához.

Végül azoknak is szerettünk volna kellemes hetet szerezni, akik imádják a házi kedvencüket, s mindent megtennének azok szórakoztatásáról, vagy épp bármire képesek, hogy megnyugtassák őket. Nekik jól jöhet a Spotify ingyenes extrája, amellyel kutyáknak, macskáknak, hörcsögöknek, papagájoknak, vagy bármilyen más háziállatnak lehet összeállítani lejátszási listákat. Annyit elárulunk, hogy működik ingyenes Spotify fiókkal is, de minden egyéb részletért érdemes ide kattintani.

Ne maradjon le erről sem!