Heti TOP: levelek olvasásának időzítése és ingyenes rajzok letöltése

Mostanában meglehetősen nehéz kiegyensúlyozott, nyugodt életet élni a világban. Azonban bizonyos légzőgyakorlatokkal könnyen relaxálhatunk, megnyugodhatunk, vagy éppen feltöltődhetünk reggelente. Ehhez mutattunk a héten egy remek, ingyenes kis appot, amely iPhone-on és androidos okostelefonokon egyaránt segít a megfelelő légzőgyakorlatok elvégzésében.

Szintén a héten került terítékre egy olyan weboldal, amelyről ingyen felhasználható ábrák tölthetők le. Ilyet persze mutattunk már korábban is, ám ezúttal a szabadon felhasználható rajzok a letöltés előtt még testreszabhatók is, hogy jobban illeszkedjenek elképzeléseinkhez.

Végül szolgáltunk egy hasznos praktikával is: megmutattuk, miként lehet elodázni a levelek olvasását az Apple Mail levelezőben úgy, hogy a rendszer később figyelmeztessen minket az elnapolt üzenet elolvasására. Ráadásul a módszer működik akár jegyzetekkel is, így ha egy feljegyzést később valamiért elő kellene szednünk, maga a telefon vagy a számítógép tud figyelmeztetni erre a megfelelő időpontban.

Ne maradjon le erről sem!