Outlook levelek megnézése Edge böngészőben, külön oldal nyitása nélkül

Ha valaki az Outlook.com szolgáltatást használja levelezésre, ráadásul az Edge böngészőt részesíti előnyben a webes tartalmak böngészésekor, akkor számára van egy örömhírünk: könnyedén összevonhatja a kettőt. Egy ingyenes add-on segítségével ugyanis megoldható az Outlook levelek megnézése Edge böngészőben, külön oldal nyitása nélkül. Egyetlen kattintás az Edge eszköztárán látható Outlook ikonra, s egy lenyíló panelen máris elénk tárolnak leveleink, vagy éppen naptárbejegyzéseink, címjegyzékünk, tennivalóink. Máris mutatjuk, mindez hogyan érhető el.

Outlook levelek megnézése Edge böngészőben, külön oldal nyitása nélkül

A megoldás nem más, mint a Microsoft Outlook add-on, amely egy ingyenes és egyelőre még béta állapotban lévő (Preview verzió) kiegészítő az Edge böngészőhöz a Microsofttól. Telepítése nagyon egyszerű, csak látogassuk meg az alábbi oldalt és kattintsunk a Letöltés gombra.

Amint a beépülő modul letöltődött és telepítődött, megjelenik az Edge eszköztárán egy új, Microsoft Outlook ikon. Erre kattintva első körben be kell jelentkeznünk Microsoft fiókunkba, de amint ezzel végeztünk, már láthatjuk is a friss leveleket a panelben, anélkül, hogy megnyitnánk ehhez a teljes Outlook.com oldalt. Sőt, a leveleket is elolvashatjuk itt, mi több, adott esetben válaszolhatunk is, vagy írhatunk teljesen újakat, csatolmánnyal kiegészítve akár.

Emellett a kiegészítő felületén elérhetjük Outlook naptárunkat, a Microsoft fiókban tárolt címjegyzékünket, sőt, akár a Microsoft To-do alkalmazásban menedzselt tennivalóinkat is. Szóval minden fontos információnk egy helyen lesz elérhető, egyetlen kattintással. Nem kell megnyitni hozzá sem az Outlook.com oldalt, sem egy másik alkalmazást. Az Edge felületén belül ellenőrizhetjük az e-maileket és a tennivalókat, böngészés közben. Nem állítjuk, hogy korszakalkotó megoldás, de az kétségtelen, hogy kényelmes és gyors elérést biztosít a mindennapi munka során a leveleinkhez és az időbeosztásunkhoz.

Ne maradjon le erről sem!