Heti TOP: a legjobb androidos e-mail appok és ingyenes RSS olvasó

Ezen a héten egy cikkbe gyűjtöttük a legjobb levelezőprogramokat Androidra. Ezekkel a programokkal szinte beleszerethetünk a levelezésbe, olyan kényelmesség és egyszerűvé teszik a beérkező e-mailek feldolgozását és a levelek küldését. Több szempont szerint is lehet közöttük válogatni, így egyaránt megtalálhatja a számára megfelelőt az is, akinek a magánszféra védelme az elsődleges szempont, s az is, aki minden beáldozna a tökéletes kényelemért.

Emellett mutattunk egy ingyenes RSS olvasó programot is, amely egyaránt használható Windowson és macOS-en. Segítségével egyetlen felületen követhetjük kedvenc híroldalaink, blogjaink friss bejegyzéseit. Így biztosan nem maradunk le semmilyen fontos hírről, új cikkről, ráadásul rengeteg időt megspórolhatunk azzal, hogy nem egyenként kell átnézni a böngészőben az összes oldalt.

Végül azoknak is szolgáltunk egy praktikus tippel, akik Wordöt használnak: megmutattuk, mi mindenre lehet használni a Microsoft szövegszerkesztőjének Csere funkcióját, Ugyanis jóval többre képes annál, mint a szavak vagy szövegrészek lecserélése. Többek között jelölések, bekezdések, tabulátorok, vagy akár képek csoportos törlésére is használhatjuk.

Ne maradjon le erről sem!