Heti TOP: Windows karbantartás és Google Docs ikongyűjtemény

Ezen a héten jelent meg az Ashampoo cég legújabb Windows-karbantartó szoftvere, amellyel kényelmesen végezhetjük el a rendszer takarítását, optimalizálását, sőt, akár a gyorsítását is. Természetesen azonnal kipróbáltuk, milyen új megoldásokkal szolgál a friss kiadás a korábbi változatokhoz képest. Azt kell mondjuk, érdemes vele megismerkednie mindenkinek, aki egyszerűen és gyorsan szeretné tuningolni a Windows és a rajta futó alkalmazások működését.

Szintén nemrég debütált idehaza a Honor Band 6 okoskarkötő, amelyet immár bárki megvásárolhat. Ha viszont valaki előtte szeretné megtudni, mire is képes pontosan ez a kütyü, tesztünkben minden fontos tapasztalatot megosztottunk róla. Egy kiváló, sokoldalúan használható fitness karkötő, árkategóriájában több izgalmas extra funkcióval (mint például a véroxigénszint mérése, vagy a stressz szint mérés).

Végül szintén ezen a héten került terítékre nálunk egy praktikus Google Docs plug-in, amellyel ikonokat és ábrákat lehet beilleszteni a Google Diák, Google Dokumentumok, vagy épp a Google Táblázatok alkalmazásokba. Így nem kell elhagynunk a megszokott szerkesztőfelületet, hanem közvetlenül ott kereshetünk megfelelő illusztrációkat a készülő dokumentumhoz.

Ne maradjon le erről sem!