Heti TOP: ProtonMail használat kliensekben és képernyőképek készítése egyszerűen

Ezen a héten mutattunk egy jópofa alkalmazást, amely rendkívül egyszerűen beüzemelhető bármely számítógépen, s onnantól kezdve folyamatosan vigyázza egészségünket. Miként? Nos, megadott időközönként arra kényszerít minket, hogy rövidebb vagy hosszabb szünetet tartsunk a számítógéppel végzett munkában. Ezzel megelőzhetjük az állandó ülés és a monitor okozta egészségügyi problémákat.

Emellett mutattunk egy programot Windowsra, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet képernyőképeket készíteni. A fotó készülhet a teljes képernyőről, vagy annak egy kijelölt részletéről, de akár egy adott ablakról is lőhetünk felvételt. Ráadásul az elkészült képeket azonnal feliratozhatjuk, rajzolhatunk rájuk kiemeléseket stb. A program ingyen tölthető le Windowsra.

Végül szintén e héten mutattuk meg, hogy milyen levelező programokban lehet beüzemelni a ProtonMail fiókokat, hogy egyetlen felületen érhessük el a biztonságos end-to-end levelezésünket is a többi e-mail fiókkal. A beüzemelés nagyon egyszerű, de akadnak azért feltételei. Minden elmondtunk erről ebben a cikkben.

Ne maradjon le erről sem!