Heti TOP: ingyenes programok beszerzése és AI generálta Spotify listák

Ezen a héten terítékre került egy olyan szoftver, amely arra hivatott, hogy megkönnyítse a népszerű ingyenes alkalmazások letöltését és telepítését. Akár csoportosan is felrakhatjuk a gépünkre a programokat, s ami a legjobb: utána a frissítésükre sem lesz gondunk, azt is teljesen automatizálhatjuk.

Szintén ezen a héten mutattunk be egy ingyenes online szolgáltatást, amely elsősorban a zenekedvelők szívét dobogtathatja meg. Ennek segítségével ugyanis – a mesterséges intelligenciára alapozva – automatikusan lehet összeválogatni Spotify lejátszási listákat, egy megadott dal és előadó alapján. Ráadásul a cikk végén tettünk egy kis kitérőt, hogy megmutassuk, az így létrehozott Spotify listát miként lehet átmásolni az Apple Musicba és egyéb online zeneszolgáltatásokba.

Végül ugyancsak a hét témája volt, hogy miként tehető áttetszővé egy fotó, kép háttere. Ehhez szedtük csokorba a legjobb online és offline eszközöket, amelyek között akadnak teljesen ingyenesek is. Így bárki pillanatok alatt megoldhatja a felesleges háttér eltávolítását egy képről, még akkor is, ha amúgy nem egy Photoshop mágus.

Ne maradjon le erről sem!