Heti TOP: képernyővideók készítése és hatalmas ikongyűjtemény

Ezen a héten mutattunk egy kifejezetten jól sikerült screencam szoftvert, amellyel teljesen ingyen készíthetők felvételek a képernyőn történő eseményekről, Windowson. Rögzíthetünk videót vagy animált GIF-et egyaránt, akár a teljes képernyőről, akár annak kijelölt részéről. A videók elejéről és végéről levágható a felesleg a program segítségével, ráadásul a képernyő eseményeink felül akár a webkameránk képét is rögzíthetjük felvétel közben.

Szintén a héten került terítékre egy hatalmas ikongyűjtemény, amelyből akár teljesen ingyen is beszerezhetjük professzionálisan kidolgozott ikonok. Ezeket aztán felhasználhatjuk projektekben, prezentációkban, weboldalakon, vagy akár programokban is. A részletekről mindent leírtunk a cikkben.

Végül szintén a héten mutattunk be egy online eszközt, amellyel portréfotókból rajzot, karikatúrát, vagy akár emojit létrehozni. Nem állítjuk, hogy teljes mértékben elégedettek voltunk az online app teljesítményével, de mivel maga az ötlet nagyon jópofa, érdemes kipróbálni legalább az ingyenes részét. Reméljük, idővel ügyesedik majd a szoftver ls egyre jobb eredményt produkál majd a képek átalakításánál mindegyik választható effekt esetében.

Ne maradjon le erről sem!