Heti TOP: testreszabott online űrlap készítésétől a fájlok és jelszavak megosztásáig

Ezen a héten mutattunk egy nagyon sokoldalú online űrlap-készítőt. Segítségével nem csak egyszerű webes kérdőíveket, hanem akár kvíz játékokat, vagy éppen adott idő alatt kitöltendő online felméréseket is létrehozhatunk. Használata egyszerű és adott esetben akár ingyen is igénybe vehetjük az összes funkciót. 

Ugyancsak a héten került terítékre két eltérő, de egyaránt a biztonságra kihegyezett fájlmegosztó megoldás is. Az egyikkel teljesen anonim módon oldható meg a fájlok megosztása és fogadása. Utóbbi esetben létrehozhatunk egy egyedi linket, amelynek segítségével az ismerősök, kollégák közvetlenül a gépünkre tölthetnek fel állományokat. Mindehhez a Tor böngésző technológiáját használhatjuk, vagyis a teljes folyamat biztonságos és anonim.

másik megoldás kevésbé összetett, de szintén nagyon biztonságos. Ez azonban nem óriás fájlok, hanem inkább privát dokumentumok, képek, videók megosztásra praktikus, illetve a fájlok megosztásán túl alkalmas szöveges jegyzetek, jelszavak, orvosi információk biztonságos megosztására is. Érdekessége, hogy a megosztási linkek az általunk meghatározott idő elteltével megsemmisülnek, így nem fogjuk azokat ottfelejteni a világhálón (bár amúgy megoldható a jelszavas védelem és a megosztási linkek is teljesen egyediek).

Ne maradjon le erről sem!